sobota 7. listopadu 2020

Zvony NEBES.. na poplach i bijící..

,,Plán "A" STVOŘITELE ten, a:
Zvony NEBES na poplach 
i bijící, spolu i se srdci vědců, vědkyň světa, už 30 let, například o tání Ledovců, o oteplování klimatu, a o důsledcích.. 
www.NaZamysleni3.blogspot.com a.. vlády světa historicky dlouho v pohodě.. A:Česká vláda?.. Čeští politici, političky ? Aby je, vědce a vědkyně.. a nejen je.. umlčeli, aby jejich srdce nebila na poplach ten příliš, či radši vůbec nahlas, ale aby si jen špitali kdesi v koutku, tiše aby se báli i o tom všem i psát, ustanovili i proti nim fašisticky normu, nazvanou ,,šíření poplašné zprávy".. kterou mají tendenci nejednou zneužívat i ku svým potencionálním politickým oponentům..NAPŘÍKLAD.

Donald Trump prý poslal Grétu Thunbergovou do kina, než by se zabýval aktivně tím, o čem ona mluví.. Hrál si na SVOBODU tím, že nenosil roušku, nechal bez vládních doporučení, opatření, ignorujíc tak zas vědce.. beze snah, zemřít statisíce Lidí ve své zemi na Covid 19, nežli sám onemocněl..To vše s pompézností mu vlastní v úřadě prezidentském.. no, s pompézností nejen jemu.. vlastní.. Tak nyní o tom všem může si: přemýšlet.. popřemýšlet. 
~~
Do toho terorističtí autoritáři, typu Putinismus, Komunismus Čínský, Severokorejský, Erdoganův s tím si lavírující.. Orbán s fašismem nednou si historicky lavírující.. 
~~
Ve Francii prý chodí muži někteří po venku, a i bijí ženy za to, že mají na sobě oblečený krátké sukně.. přičemž jinde muži pitvoří genitálie dívenkám a chlapcům tak zvaným obřízkami, a ještě do toho tahají choře mentálně náboženství..

.. jinde, aby získali Lidé pár metrů pro sebe, zapálí klidně celý prales.. 

V Česku vlády zrujnovaly Lid fašisticky nízkou ,,NEzabavitelnou částkou" exekutory i insolvenčními správci, a dělají, vláda, politici, političky, jako by se jich to netýkalo.. 

V Česku se vláda NEobtěžovala zavést opatření začátkem září 2020 proti Covid 19, a začali s tím po kapičkách, v podstatě trochu silněji až při cca 8000 nově zjištěných pozitivních osob na Covid 19, kdy už ČR v tom byla nejhorší statisticky v Evropě, s tisíci i mrtvými měsíčně již dnes na Covid 19, s Covid.. Ignorujíc při tom i prezidenta České Lékařské komory co jim říká, vzkazuje, přes média..

 Do toho všeho média Česká, na tom se točící,.. proti fašismu exekučním v ČESKU však příliš, významně, NEzasahující, statut svůj si i tak rádi Quo ten.. udržující.. atd..atd.. 
A to vše i obvykle, nejednou, 
s tichým úsměvem.. nejednou i ,,papalášky snobským". 

TO JE VŠAK VŠE ,,FAŠISMUS"..podtržený úsměvem, úsměvy, papalaším i těmi. A mají, mívají, z toho, nad tím, o čem zde píšu, TITO, nejednou, i potutelně, i svůj si.. plezír. 

A venku statisíce, po světě jistě miliony jich.. BEZDOMOVCŮ, BEZDOMOVKYŇ.. 

Tak tedy:!,,Homo Sapiens"! 

!!! ,,TAKHLE NE" !!!

~~~